AGENȚIA CARE GARANTEAZĂ REZULTATE

În cei peste 10 ani de când fac marketing am realizat că relația dintre o agenție și un client ar trebui întotdeauna să fie una de tip win-win. Numele meu este Octav, am 41 de ani și astăzi vreau să-ți povestesc despre cum noi suntem Syncreate – agenția care garantează rezultate.

agentie de strategii de marketing
Agentia care garanteaza rezultate

Am fost primul angajat al unei mari firme de consultanță din București, unde am activat peste 9 ani ca Research and Development Manager și Marketing Manager. Compania s-a transformat treptat într-un grup care a ajuns să aibă în jur de 450 de angajați, iar în cel mai bun an a atins o cifră de afaceri de 60 de milioane de dolari. Mi-am adus contribuția la această performanță prin felul meu de a lucra, care întotdeauna mi-a adus rezultate: sunt minuțios, dornic să aduc impact unde mă aflu și, cel mai important, foarte atent la nevoile clientului și ale pieței. 

Am plecat din compania unde lucram deoarece îmi doream foarte mult să facilitez eu dezvoltarea unei echipe de oameni dedicați și cu dorința de a face lucrurile cum trebuie. Am urmat studii universitare în ramuri ale științelor sociale precum Drept, Psihologie, Comunicare și Relații Publice.  Pe lângă acestea, am investit sume importante de bani în învățarea aplicativă pe marketing și inovație. Cursuri, cărți, programe, metodologii… cam orice se poate cumpăra, interioriza și aplica. Cu alte cuvinte, am investit foarte mult timp și bani în cea mai importantă resursă pentru business-urile de azi: know-how-ul.

De-a lungul experienței mele am realizat că, în marketing, specialiștii evită să garanteze rezultate (și să își asume consecințele). Motivul invocat este acela că „nu se pot prezice vânzările”, aspect parțial adevărat. Pe mine mă face să mă gândesc la un singur lucru: ce rost are o investiție considerabilă într-un tip de serviciu care nu îmi poate garanta, mie – clientului, niciun fel de Return on Investment? Sunt sigur că și tu ți-ai pus această problemă ori de câte ori ai avut nevoie de servicii de marketing, așa că vreau să te întreb: cum ar fi dacă ai găsi o agenție care e gata să își asume riscuri alături de tine? 

Pe lângă branding și paid advertising (servicii pe care suntem specializați) Syncreate vine cu un alt fel de a face marketing. Ce îți propunem noi este, în fapt, un proiect complex:

 • facilităm crearea celor mai avantajoase oferte (atât pentru firma cu care colaborăm, cât și pentru clienții săi)
 • propunem și realizăm cercetări de piață, strategii de promovare și comunicare, teste, optimizări
 • ne tratăm clientul precum un partener, și nu ca un simplu brief de execuție
 • proceduri eficiente și metodologii cu rezultate demonstrabile
 • analiză și propuneri strategice cu privire la modelul de afacere și la marketingul produselor sau serviciilor
 • scalabilitate și automatizarea proceselor în scopul eficientizării și maximizării profitului. 

Entuziasmul și pasiunea noastră pentru meserie sunt suficient de mari încât să putem garanta rezultate pentru ceea ce livrăm. Este un angajament mare pe care noi suntem dispuși să îl facem, însă nu oricum. Syncreate garantează rezultate și își asumă riscuri alături de client dacă, și numai dacă, acesta:

 • înțelege că este o parte activă a proiectului, își asumă colaborarea și implementează ideile pe care le hotărâm împreună
 • deține resursele necesare și susține efortul proiectului (inclusiv costurile asociate, după caz)
 • este punctual, își alocă timpul necesar implementării proiectului și asigură disponibilitatea oamenilor cheie 
 • livrează, conform calendarului de lucru agreat, materialele care depind de acesta
 • își asumă că nu abandonează proiectul și nu schimbă obiectivele setate inițial și participă până la final, chiar și în cazul unei eventuale întârzieri.
  Dacă te încadrezi în aceste criterii și îți dorești o agenție care e gata să își asume riscuri alături de tine, atunci ne-ai găsit. Acum că ai aflat despre cum noi garantăm rezultate, te invit să îmi spui și tu câte ceva despre business-ul (sau proiectul) tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *